Search found 5 matches

by diego.cuevas
07 Jan 2020, 16:01
Forum: BEESOFT
Topic: G4 dwell option, not working
Replies: 4
Views: 877

Re: G4 dwell option, not working

Well, the fan was already ON, but as it is 1mm. noozle it takes its time to harden :)
I had to 'play' with the geometry till something started 'to work'. Finally I got a larger object: https://www.instagram.com/diegocuevascnc/?hl=en
Thanks for the tip!
by diego.cuevas
07 Jan 2020, 15:58
Forum: BEESOFT
Topic: Non-stop extrusion for changing the feedrate
Replies: 2
Views: 381

Re: Non-stop extrusion for changing the feedrate

That is what I was expecting...I mean, not to be able to split the movement from the extrusion. Ok, I will try another way.
Thanks for the tip of the Cura. I didn't know it was so advanced. I do those lytophanies modelling it in Rhinoceros.
Thanks for replying!
by diego.cuevas
04 Jan 2020, 20:51
Forum: BEESOFT
Topic: Non-stop extrusion for changing the feedrate
Replies: 2
Views: 381

Non-stop extrusion for changing the feedrate

Hello, I'm traying to 3d print with variable feedrate depending on the blacks or whites of a picture. That part of the gcode is not a problem. The question is: Instead of providing a value for E (Flow) for each line of G1 code, can any of you figure out a way on the gcode to have a constant extrusio...
by diego.cuevas
04 Jan 2020, 10:09
Forum: BEESOFT
Topic: G4 dwell option, not working
Replies: 4
Views: 877

Re: G4 dwell option, not working

Hello tgala , Thanks for the tip. Your comment was very instructive. I tried the strategy of the M300. With 8 lines of 'BEEP' the machine was confused enough to stop for a while. But then I got oozing issues... it seems that it is better not to 'dwell' the machine and work with the geometry for my p...
by diego.cuevas
30 Dec 2019, 10:15
Forum: BEESOFT
Topic: G4 dwell option, not working
Replies: 4
Views: 877

G4 dwell option, not working

Hello, I'm doing my own g-code for the BEETHEFIRST. Everything works perfectly except one thing: I'm trying to make the machine 'wait' at certain points using G4 but it is not stopping. Is it my g-code that is wrong, or is it something going on the firmware? Example of what I'm trying to do, making ...