Page 1 of 1

Using Linux

Posted: 20 May 2016, 23:01
by Ricaxe
Hello community,
I have problems using linux, i have trouble, to load files to memory of my bee the first plus..
I have ubuntu mate edition
you can see the image ..

Image

Re: Using Linux

Posted: 01 Jun 2016, 18:17
by jorge
Hi Ricaxe.

Unfortunately is difficult for us to replicate this issue - the BEESOFT development is done on Linux Ubuntu and we don't get the issue.

We will keep debugging the issue. If you have any additional information, please send to us.

Re: Using Linux

Posted: 02 Jun 2016, 09:00
by Ricaxe
What debug do you want ?
What libraries i have to install ?

i already tried on ubuntu 16.05

Re: Using Linux

Posted: 17 Jun 2016, 10:37
by jorge
Ricaxe wrote:What debug do you want ?
What libraries i have to install ?

i already tried on ubuntu 16.05
We did more debug and found the issue but only on a specific computer. We are rewriting the code in attempt to fix this issue. We will release a new version when we think this issue is closed.
You can follow the development on github: https://github.com/beeverycreative/beet ... ts/develop

Re: Using Linux

Posted: 15 Jul 2016, 14:27
by jorge
Ricaxe,

We have a beta version of BEESOFT that have improvements on the USB communication and we believe the issue is resolved - can you please test this version?

https://www.beeverycreative.com/public/ ... 0-beta.11/

Re: Using Linux

Posted: 28 Jul 2016, 10:05
by jorge
jorge wrote:Ricaxe,

We have a beta version of BEESOFT that have improvements on the USB communication and we believe the issue is resolved - can you please test this version?

https://www.beeverycreative.com/public/ ... 0-beta.11/
Hi Ricaxe.

Were you able to test this version? is the issue solved? Thanks.